logologo

Hjälp för frågeformuläret

Om du har några allmänna frågor eller kommentarer i samband med undersökningen är du välkommen att kontakta det företag som ansvarar för undersökningen. Kontaktuppgifter finns i det e postmeddelande eller på den webbsida där du inbjöds att delta i undersökningen.

Om du har några tekniska frågor, kommentarer eller svårigheter med undersökningen kanske du har nytta av hjälpinformationen nedan. Om du behöver ytterligare assistans är du välkommen att kontakta defgo på support@defgo.se. Då ber vi dig ange länken till undersökningen, så att vi vet vilken undersökning det gäller.

Dina svar sparas automatiskt medan du besvarar undersökningen. Du kan öppna undersökningen igen genom att klicka på länken en gång till, men observera att du i detta fall kommer till början av undersökningen.

Den vanligaste orsaken är en blockeringsfunktion för popup-fönster (som hindrar att exempelvis fönster med oönskad reklam visas) - men kontrollera följande::
Om webbläsaren blockerar automatisk visning av popup-fönster, finns det två sätt att hantera det:
1)Om det är just denna undersökning du vill komma åt, håller du ned Ctrl-tangenten och klickar på "Start".
2)Om du hädanefter vill tillåta alla popup-fönster i defgo, kan du ändra sekretessinställningarna för webbläsaren. I Internet Explorer väljer du:
"Verktyg",
"Internetalternativ",
fliken "Sekretess",
kryssrutan "Aktivera blockering av popup-fönste",
"Inställningar".

Skriv "www.defgo.com" och klicka på "Lägg till".

Kontrollera i Windows aktivitetsfält om det finns ett fönster för undersökningen.
Försök stänga alla webbläsarfönster, starta om Internet Explorer och starta sedan undersökningen igen.
Om datorn har en annan blockeringsfunktion för popup-fönster, försöker du stänga av den.

Om du ändå inte kan starta undersökningen, är du välkommen att kontakta defgo.

För denna undersökning är det tyvärr inte möjligt att gå tillbaka och ändra svaren efter att de har skickats. Du kan dock välja att gå igenom hela undersökningen igen, men observera att du då kommer att starta från början av undersökningen.