defgo

Kursus- og webinarkalender

Solid oplæring i defgo sikrer kvaliteten i dine fremtidige analyser! Gennem deltagelse i defgos kursusforløb bliver du hurtigt lært op i systemets basisfunktioner samt de mere avancerede funktioner, der ruster dig til at få det fulde udbytte af defgo. Her på siden finder du nærmere information om, hvad du opnår ved deltagelse i vores kurser.

Læs mere om kursernes form og indhold herunder og find det kursus, der passer til dit behov.

defgo I

Er du ny bruger, eller trænger du til at få genopfrisket din viden, giver defgo I-kurserne dig hurtigt en fortrolighed med systemet og dermed adskillige fordele, når du skal udarbejde dine første analyser.

På en enkelt dag lærer du hurtigt de grundlæggende trin i at udarbejde solide og grundige analyser, hvorved du både sparer tid og undgår forskellige faldgruber.

defgo II

defgo II-kurserne henvender sig til brugere, som har deltaget på defgo I-kurset og brugere som på forhånd har erfaring med at gennemføre undersøgelser i defgo.

Kurset ruster dig til at benytte de mere avancerede funktioner, som bl.a. sprogstyring, panelhåndtering og automatisk opdatering af rapporter, og gør dig i stand til at afvikle avancerede analyser og bearbejde data på et højt niveau.

defgo III

Udformningen af spørgsmål i en spørgeskemaundersøgelse vil altid være styrende for, hvilke svar dine respondenter afgiver - som man råber i skoven, får man svar!

På dette kursus er formålet at klæde dig på til at kunne udarbejde et intelligent spørgeskema med udgangspunkt i et kvalificeret teoretisk og metodisk grundlag. Et yderst effektivt kursus, der giver dig metoderne til at optimere det indholdsmæssige udbytte af dine spørgeskemaundersøgelser.

Med vores gratis webinarer kan du modtage undervisning online fra din egen computer. Du kan tilmelde dig alle de emner, du har lyst til.

Læs mere og tilmeld dig her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Richard A. Madsen på
888 21 888 eller ram@defgo.dk .

defgo chart

Попробуйте бесплатную демо-версию сейчас!

defgo support

Tел. (812) 640 43 88

(время работы службы поддержки понедельник-четверг с 9:00 до 17:00)

E-mail: support@defgo.ru

Форма для связи со службой поддержки

© 2019. All rights reserved. Cookiepolitik

Distributed by